Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

Det här är mitt tidsfördriv
att skriva ned djupa filosofier
på gula små lappar
och leka sorgsen poet




Fri vers av barfota
Läst 887 gånger
Publicerad 2007-04-15 20:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
underbar :) applåder och bokmärkt!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

barfota
barfota