Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ni?




Såg ni någonsin rakbladen?
Såg ni någonsin såren?

Såg ni någonsin ögonen?
Såg ni någonsin tårarna?

Så ni någonsin hammaren?
Såg ni någonsin blåmärkena?

Såg ni någonsin tröttheten?
Såg ni någonsin mörka ringar?

Såg ni någonsin mina rop?
Såg ni någonsin ”HJÄLP!”?

NI VARKEN SÅG ELLER HÖRDE MIG SKRIKA






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie