Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här kom från ingenstans, förutom att jag var sugen på syltkakor


Du vill komma till psyket för där får man syltkakor

I ett för ljust rum
med tretusen fönster
försöker du sova

Du har ont överallt
där du kan känna
och minns inte igår

Ett påfrestande pip
försvinner ut i intet
dina hjärtslag kanske

Solen går i moln
och du vill till psyket
där får man syltkakor

Du är helt hjälplös
och intrasslad i sladdar
så avskild från alla andra

Du känner att det blöder
ditt lakan är rött
du mister blod

En liter hit
en liter dit
who cares

Någon kommer in
skriker på hjälp
sen rullar dem bort din säng

Du skriker högre
och river dig själv
för du vill ha syltkakor




Fri vers av i mörkret syns inte tårarna
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

i mörkret syns inte tårarna