Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningslös


Jag kysser en blå sten

Det droppar på taket
i takt med mina hjärtslag
jag tror det regnar
fast jag tror fel

(det är mina hjärtslag jag hör)


Ramlar på en väg
så att det svider
tror att jag faller på mitt skosnöre
men jag tror fel

(det är en djävul som knuffar på mig)


Jag kysser en blå sten
och kastar den i en vattenpöl
tror att stenen ska minnas mig
fastän jag tror fel

(stenar minns inte)

Jag sover
för jag är trött
tror att jag ska vakna
oj vad jag tror fel

(jag är död)




Fri vers av i mörkret syns inte tårarna
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

i mörkret syns inte tårarna