Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av en nattpromenad


Förlåt ensamma psykiskt sjuka dam

Trippar runt
på en gata
tro det eller ej
vi har kläder på oss
det är sant
men linnen
ursäkta
gamla ensamma psykiskt sjuka dam
men vi har faktiskt kläder på oss
men det är linnen
förlåt
det är kallt
men vi har varandra
stackars dig
du är ensam




Fri vers av i mörkret syns inte tårarna
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:58



Bookmark and Share


    KallaMigVacker
Jag hade inget linne :) Jag hade t-shirt. (en vanlig tröja om du frågar mamma) .
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

i mörkret syns inte tårarna