Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta blir sista häxan före avresan..sen tar hon semester i 3 veckor.....


Häxan får tyst på skvallerfolket

 

 

I nattens sken

smiter ut

på flinka ben

Mycket måste hon

klart hinna göra

Innan hon kan

stänga locket på

grytans öra

 

Blandar bud

bland tomtar och troll

Tills det visar sig att

alla har noll koll

 

Därmed stänges

sladdertackors vida käftar

Då hon finurligt

argumenten ihop-häftar

 

Tillslut vet ingen

längre vad som är vad

Och då är häxan 

förnöjsamt glad

 

För egentligen.....

 

Istället för att på

osanningar råga

De hade ju faktiskt

bara kunnat fråga

 

Men att prata 

bakom rygg

Tja, då blir det

som med mygg

 

En olidlig plåga

och ingen avundsvärd

förmåga

 

Men ...

tack och lov en 

släckbar låga 




Fri vers av nettizen
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:58



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Det är rätta takter...bara blanda ihop korten för sladdertackorna så de inte vet varken ut eller in;)
Önskar dig en härligt skön vistelse over där**
Njuut**o kom snart tebax**
2007-04-16

  issac.a.m
Vacker text..... Det känns som en saga
Lycka till! ...
2007-04-16

    ej medlem längre
Lyyysande skrivet! Trevlig resa och ha det nu riktigt gött!
Glöm inte tangentbordet bara...*L*
2007-04-16

  Lapptanten
Lysande!! =)
Ha det nu helt underbart!!!!
2007-04-16

    sunnanvind
Bra diktat i sista minuten före avresa! Heej dåå....Ha det så bra nu o kom snart hem! Kramen!!!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen