Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får saker från ingenstans just nu..


Din tunga själ struntar i allt

Du är tung i själen idag
men istället för att skratta
går du en promenad
funderar så djupt du kan
men du struntar i allt
du kan hälla bort tankarna sen
eller?


Du hatar din spegelbild
men i stället för att duscha
krossar du spegeln
sover bort tiden
för du struntar i allt
du ser gärna ful ut
eller?


Du ramlar på gatan
men istället för att torka blodet
går du runt och blöder
alla tittar
men du struntar i allt
det får gärna svida
eller?


Du är dödstrött
men istället för att sova
åker du till stan
dricker dig galen
och du struntar i allt
du blir gärna bakfull imorrn
eller?


Du struntar i allt
du lever så
eller?




Fri vers av i mörkret syns inte tårarna
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 22:00



Bookmark and Share


    RebeccaW
Helt underbart skrivet!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

i mörkret syns inte tårarna