Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lågor

det började på det sätt
som för mig gjort så ont
det började vackert och felfritt

och
jag såg dig
på det sätt mina drömmar sagt
att jag så länge önskat jag kunde se

du berörde mina tankar
du smekte min hud
utan att vara nära med dina händer

du fick mig att blomma
trots torkad jord
du fick mig att öppnas
utan nycklar och ord

min kropp är helig
sa jag en dag
du förstod mig och nickade
du ville ha mig för jag

du väckte min aska till eld
som
jag försökte släcka med tårar

men för varje tår som rann
fick jag inse att jag brann

i en eld av kärlekens lågor..


Låt evigheten ta oss med på sin resa..











Fri vers av Vintersaga
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-15 22:48



Bookmark and Share


    Oskar Andersson
Den här fick min applåd. Underbart hur den är vacker och ren, för att sen svänga runt och bli sorgsen och vis... I love it!
2007-04-21

    mrMister
ja, den är i sanning vacker och VÄLSKRIVEN!!
2007-04-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket fint och känslosamt!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga