Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Älskade


älskar att se
stjärnors ljus i dina ögon

älskar att röra
vid ditt hjärta med min själ

älskar att känna
dina händer kräva mer

älskar att höra
din andes vind in mitt öra


Älskade
Du ljuvliga
min eld
brinner för dig
som tänt min glöd

älskar dig så




Fri vers av Sunlight
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-17 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Höga visanandas
av solljus

två älskande
människoväsen
vackert
2010-02-04

  Bodil Sandberg VIP
Mycket mycket vackert!!!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight