Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för rättvisans skull får jag skriva en till lillparvelkillen också.
stora ord av en liten människa



\" jag vill fånga en stor haj i en liten burk\"

 

När sagan är slut
släcks lampan
och du ska sova.

Det är då du berättar 
dina hemligheter.

Viskandes i mörkret
får jag luta mig
fram
för att höra.

Det bor en bonde på vinden
tillsammans med en häxa.
Han åt upp allt hennes godis.
Häxan blev ledsen och
bonden blev tjock.

och sen....

Jag vill fånga en stor haj i en liten burk.

 




Fri vers av stronza
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-04-16 10:39



Bookmark and Share


  Carlita
haha vilken sötnos!
2007-05-13

  stronza
han skulle inte äta den bara titta på den ju
2007-04-16

  Jan Linderoth
Men dej som mamma förvånar det mig inte det minsta att han är så klok och go! Härligt med ungars hämningslöshet! Ett klart framtida fall för poeter.se!
2007-04-16

  Markattan
Härliga ord av en härlig liten kille ;o)
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar