Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

Klumpen i halsen
finns kvar sedan du gått

Utlämnat mig själv
utan att kunna avgöra konsekvenserna

Att inte bli bekräftad
är människans största rädsla




Fri vers av Tosan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 14:40



Bookmark and Share


  Jojo
Det känns som om du skriver om mig....
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP