det enda sanna" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det enda sanna


SANNA

Sanna
det enda sanna
just nu
en flyktig
sekund av livet

Sanna
hey Sanna o Sanna
sjungs i mitt hjärta

Och tanken på
dina läppars form
för mig in
i en koma
som gör
mig omöjlig
för mina vänner

just nu




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 664 gånger
Publicerad 2007-04-16 15:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Får ett leende på mina läppar av denna...Det är farligt nära att jag oxå går o nynnar hey Sanna o Sanna...
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth