Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15/4 augustivatten


Det är förundrande vad lite värme kan göra med en

Även om vissa citronfjärilar fortfarande flyger
Är det långt ifrån alla som inte faller med.
Det är på ett sätt naturens egna naturliga evolution
Där de svaga överlever och de starka offras.
Så kontroversiellt men ändå så självklart.
Så modernatur själv ville ha det
när hon såg upp på den
solblåa himmelen med oss
När vi var små och trodde på
Sommaren
Nu lämnas jag kvar för att tro på
Våren
För det är då kärlek skapas




Fri vers av fannen
Läst 807 gånger
Publicerad 2007-04-17 17:55



Bookmark and Share


  Freya
herregud
den börjar jättevackert
och fint och fint och fint
och fint och ovanligt och
vackert och trevligt och
den fortsäter lika bra och
det känns inte alls som
något man hört massa
tråkiga gånger förut
och det är så bra!

men sen.. kommer slutet..
och nej, det känns inte
inpassande här, för det
blir något sånt där vanligt
och lite halvtråkigt och nej

men du känner själv vad som är rätt och jag kanske bara är en liten trött idiot. :)
2007-04-22

    Sushi
så filosofiskt







så fannen
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum