Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar är svårare än andra......

Så idag flydde jag en stund till datorn:)




Grått och trist och sura barn

Solen som inte skiner har smittat mina barn med sura miner
hårda ord och skrik nu i luften viner

Regnet och vätan har letat sig in i vårt hus
alla ord är hårda som grus

Krokodiltårar som nedför kinderna trillar
hungriga magar som inte maten gillar

"Mamma samvetet" i hjärtat värker
deras skratt mig stärker

Vet att gränser är viktiga att sätta
Det är då jag gjort det rätta!

 




Fri vers av Lillali
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:36



Bookmark and Share


  aftermath
de två sista raderna lyfter hela texten
2007-05-19

  Bodil Sandberg
Ja vissa dagar är minsann av det gråare slaget...nästintill svarta...man vet varken ut eller in...men minuterna flyr undan och snart stiger skrattet åter mot taket...ja tackolov för vår flexibilitet...och tack för en dikt fylld av känslor och värme
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali