Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-09-17 


Ordkrig

Vi ska gå ut
och strida för livet.
Vi ikläder oss meningarnas
skinande rustningar och
med pennan som enda vapen
ska vi kriga med orden.

Vi fördriver mörkret
med stjärneord.
Fyller tomheten
med trygghetsord
och sätter punkt
för smärtan.




Fri vers av Skye
Läst 714 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 18:06



Bookmark and Share


    JJ VIP
Det låter som en bra ide...Mycket snyggt formulerad dikt poetisk och ändå klart berättande! Applåd! Mvh. JJ.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Skye