Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Jag hatar dig…
Men jag menar igentligen tvärtom

Jag tycker att du är skit jobbig
Men menar.. att du inte alls är jobbig

Jag önskar att du inte fanns…
Men menar.. om du inte fanns så skulle inte jag finnas

~ Men jag vet inte hur jag ska kunna säga att jag älskar dig mest av allt~




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:27



Bookmark and Share


    Niki
att vara delad i sina känslor är jobbigt
känn efter
då löser det sig
2007-04-17

    Noyle
Förvirringen många döper till kärlek, eller nått, bra dikt iaf!
2007-04-16

  ia VIP
så mycket som bottnar i dessa ord
förvirring
kärlek
hat och otroligt mycket saknad
din aord griper tag och går in i själen.
underbar
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel