Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är dags....att lämna nationen för ett tag....


På återseende

 

I den ljumma morgonvinden

Blickar ut över vida vidder

 

Ser solen som sakta

stiger upp och börjar sitt

jobb att värma dagen

 

Just nu

idag......

Är det underbart

att vara jag

 

Tittar ut en gång till genom fönstret

tar upp min väska och går...

 

Hej då Sverige

vi ses om ett tag igen




Fri vers av nettizen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-17 07:21



Bookmark and Share


  Thommy
Jaså, du är på väg. Ha det trevligt.
2007-04-17

    ej medlem längre
Lycka till på din resa...
2007-04-17

  Söder
Ha det så himla fint på din resa. Lycka till med allt! Fin dikt var det också :)
2007-04-17

    sunnanvind
Hej då vännen! Kramar!!!
2007-04-17

  Gunilla Karlsson
Trevlig resa!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen