Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny jesus

Och när jag läser allt det sorgliga,
om alla som mår så jävla dåligt
så kommer tårarna
ja självklart gör de det
men ändå är det inte dikterna som berör
det är något annat som förstör
äter upp mej innifrån
ren sorg
har du någonsin kännt den
det går inte att beskriva
sorgen

egentligen
har man inget
att vara sorgsen för
men ändå gråter man för
hjärtat gör så ont
så ont
själen dör lite varje gång
och man lämnas där
söndertrasad
av något som egentligen
är ingenting

och jag vill skrika
förbannade jävla sorg
varför förstöra mitt liv
vad har jag gjort
jag skulle så fan jävla gärna
byta ut det, mot vadsomhelst
jag skulle hellre
svälta ihjäl som gatubarn
än plågas som jag gör
men fick jag välja
nej
jag fick det här livet
lite som en ny jesus
jag tar allas sorger med i döden
så att världen ska bli bättre
men inte fan mår jag bättre för det
och världen kommer dö iallafall




Fri vers av Abandoned
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 09:36



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Jag gillar denna starkt! Ilska, sorg, ångest och uppsluppenhet, du förmedlar det så bra! *bokmärkes* *applåd*
2007-06-08

  Maria Malmgren
glömde skriva.. du får mina svår förtjänade applåder.
2007-04-22

  Maria Malmgren
det känns som dessa ord & meningar ...,har tagits direkt ur mina tankar .. mycket bra skrivit.. en annan rubrik kanske..
2007-04-22

  Hans w-art Westlund VIP
som ett skrik.. läste jag din dikt.. sorgsen och uppgiven.. skulle vilja ge dig hopp..
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned