Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det gå.....


Slampan, livet, slutet

Slampan med livet leker
förblindad av uppmärksamhetens sötma
piskad av sin egen stolthet, tror att hon njuter

Gömmer sina känslor bakom höga murar av självförtroende
Ensamhetens käftar äter upp hennes själ
Männen hennes hjärta!

Självkänslan kippar efter luft. Kvävs!
Ingen ser den rädda tjejen bakom muren
Männen slåss om att få sola sig i hennes glans

Med tiden bleknar hon bort
Kvar finns bara minnet
förnekelsen
slukade
allt

!




Fri vers av Lillali
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-04-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali