Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This bird has flown (och pensionärerna glodde på vägen hem)


Mjukt vitt ljus fyller rummet,
väcker mig och
blottar din nakna hud
Någon har hostat upp solen idag igen,
och ditt väsen ligger som en fuktig matta
över min bröstkorg

Jag känner mig aldrig så bekvämt utelämnad,
som när du låtsas sova,
även om du gör det för att slippa se mig
bakfull i dagsljus


I tystnad sveper jag in min kropp
i gårdagens klänning
Fast egentligen skulle jag nog helst
bara vilja låtsas lite till;
dra på mig dina kalsonger
och krypa ned igen
Leka behövd,
önskad, uppskattad, älskad,
leka att vi gör varandra lyckliga;
borra in min näsa i din halsgrop
dra in din doft, göra den till min
och låtsas lite till




Fri vers av smilla
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-04-17 21:24



Bookmark and Share


    pladask
väldigt intrssanta spänningar. jag:et är nöjd och lycklig, trots insikten om att allt är långt ifrån perfekt. och jag gillar hur det inte kommer någon förklaring.
2007-04-29

  askmeiwontsayno
den är fin!
jag gillar hur du blandar vackra ord med mindre vackra.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla