Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara


 

Avstamp från verkligheten

ett litet tag

 

Finns inget annat

bara du och jag

 

För ett litet tag

är jag

bara jag

 

Välbehövlig vila

Låta tankarna och känslorna

flöda

 

Men framförallt

Bara vara

Jag

 

För ett tag 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-04-17 21:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackerheter... så fint att läsa.. när verkligheten är ...\"bara vara\"
ja - så ska vara..
2007-04-18

    sunnanvind
Härlig att du tar vara på det här du upplever just nu! Kramisar!
2007-04-17

  Gawain VIP
Den enda man bör vara, när omständigheterna inte av absolut nödvändighet kräver annat. Bra skrivet!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen