Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arla morgonstund

 

 

I morgonsolens bleka ljus

Utanför hörs bara fåglarnas sus

 

Kan konstatera att tyskarna

är ett sömnigt folk

Det lärde jag mig snabbt

även utan tolk

 

Passar dock mig

rätt så bra

Morgonstunden är den

tid jag vill tillvarata

 

~i lugn och ro~ 




Fri vers av nettizen
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-04-18 07:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...som morgonstund
2007-04-18

    sunnanvind
Precis så vill jag oxå ha min morgon. I lugn o ro...O där är du...*ler* Precis där du vill vara!
2007-04-18

  Ronny Berk
morgonstunder med den världsvida utsikten..jaa - tänk va världen
är liten..och hur solen går upp från samma morgonsida..
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen