Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förrän båset är tomt....

Jag saknar någon

någon att hålla om
någon att påstå för att jag är rädd för åskan
fastän jag inte är det
någon att knuffa på när han snarkar om nätterna
någon som klämmer mitt på, på tandkrämstuben
och som måste spegla sig när han borstar tänderna - så att spegeln blir alldeles prickig
Jag saknar någon att gnälla på för att han glömt sätta plast över osten i kylskåpet, för att de kvarglömda, fuktiga handdukarna i träningsväskan fått mögelfläckar och för att han glömt fälla ner toalocket efter sig.
Jag saknar någon att tjafsa med om kvällens TV-tablå,
någon som tvingas massera mina fötter för att få se Sporten och någon att gnälla på för att han glömt ta ut soporna.
Någon som envisas med att använda stålredskap i mina teflonpannor och som aldrig lär sig skillnaden på rödvin- och vitvinsglas. Någon som bara äter sådant man kan ha brunsås till.
Jag saknar någon som måste påminnas om när jag fyller år, som aldrig lär sig namnen på mina väninnor och som tror att pms är en radiostation.
Jag saknar någon som står ut med mig och mina brister!




Övriga genrer av Agnes
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 12:12



Bookmark and Share


  stella
Bra titel, gillar den påstådda åskräddheten och att inte kunna borst utan att spegla sig...
2007-04-24

  Lilla_Lala
Den här är klockren och jag är glad att mitt bås inte är tomt. Ska uppskatta det mer än vad jag gör! Tack för den här!
2007-04-21

    midwinternight
skitbra !!
överskriften är klockren...

hoppas han kommer in i ditt liv
2007-04-19

  K*
rakt ärligt och charmigt ..denna saknad är nog så smärtsam ibland men jag ler ändå åt beskrivningen av dessa irritationsmoment man önskar sig vara utan om man är i tvåsamhet.

\"Jag saknar någon som måste påminnas om när jag fyller år, som aldrig lär sig namnen på mina väninnor och som tror att pms är en radiostation.\"

:)
2007-04-19

  Bodil Sandberg VIP
Helt fabulöst underbart att få ta del av!!!!!
2007-04-18

  Jojo
Tack ... du gav mig just flera anledningar att uppskatta det jag har... (jag är livrädd för tomma bås)
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes