Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
altså finalen i hallandsuttagningen till SM i poetry slam.
detta är altså uppsnappade citat eller halvcitat från deltagarna och vissa mellanspel sammansatta av mig, inget annat. Lucy ska komma med sin egna version inom kort hoppas jag..



Potpuri i poesi från Fox&Anchor 17april 2007


Medan det regnar sammet utanför

står någon på skroten där några frön har såtts

sen blev det fredagskväll i Frillesås

( och jubel uppnås )

..vänder sig sakta, gången var krokig

och riktig poesi ska skrivas från den vättskötska myllan

I will not wonder how it is there.....

..för jag trivs bäst tillsammans med siffran 5

och glöm inte plånboken, för den ska va från första kvarten min.

Det är trist att gå på krogen och alltid bli full.

(hm vem sa det? )

 

Jag vill måla, skvätta mina färger

( och hon borde söka in på teaterhögskolan istället )

Jag vill glida in i onsalafjorden med en ålaeka

en plats som jag bara varit i verkligheten aldrig på riktigt

medan vi väntar på förlösningen

( manusföring-anusföring )

Tuperwareparty hos Lisbeth på torsdag

The women in Wales is not a pretty sight

bobborna var som miniatyrpyramider

( sen var det tanten..)

 

Mitt mål här i livet är att få en vinare i baren. citat: Lucy

DÅ JÄÄÄÄVLAR!!

jag kan rappa saaaakta, så klart!

( tack Solveig och tom boreland tittar på TV )

för er som var nyfikna var det ett par glasögon i paketet

( Fidel Castro-krossad lime, mörk rom, ginger ale )

 

Det var som om karlsloken hade svalt ett karbonpapper

jag låg väl med några medelklasstjejer, bara som terapi.

( bartendern har kontakt med FBI och ber om en apelsin från köket )

där slutar det

och vi gick i tonår resten av kvällen




Övriga genrer av stronza
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-04-18 16:13



Bookmark and Share


    KalleLager
Haha! Mycket fin sammanfattning... Du missade dock isländskans narcisistflipp!
2007-04-18

  Jan Linderoth
OUTSTANDING POETRY MELINA!! Du gjorde det nog bättre än kvällens poeter, var lite sänkt för att jag inte var där, men va fan nu kvitter det! Du får en rungande applåd!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar