Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17.04.07


Landets framtid ligger i våra händer

Skål för oss
Vi misslyckade kräk
Omotiverade nittiotalister med lågstadiediskotek och
Skärsår i armen
Bara på låtsas
Bara på låssas
Kjamiiizzz ses på lörda
Flytta på dej tant!
Masterpiece mascara är mycke bätre
Vi med dyrare solglasögon än våra föräldrars första lön
Men tant va inte såå dryg
Vi som drack våran första öl när vi var 11
Men jävla kärring
var lite mer sköön
Vi med cigg i fickan och tuggummi i munnen
Chill kärring!
Sov lite hårdare dansa lite vildare va lite mer effektiv för faan
Va lite mindre dryg för faaaaaaaannen
För Mig

Skål för Mig
För ja e best i värden




Fri vers av fannen
Läst 651 gånger
Publicerad 2007-04-18 17:02



Bookmark and Share


  Paraply
uppsalas framtid ligger i Dina händer.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum