Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer.

Jag vill att hela världen ska gå sönder
bara min hand ska slå
ett slag som hemsöker era \"vackra minnen\"
pang! boom! smash!
drömmar som går i kras
och blickar riktade mot mig
som laserstrålar
bränner igenom mina inälvor.
inälvor är fula men älvor är vackra inuti




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 870 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-18 18:58



Bookmark and Share


    crapcat
att ge den här en stjärna/redaktionens val är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv.

varför har du slutat skriva?
2008-09-02

  Louise. J
Det finns inga ord för den för den här dikten! Helt underbart bara och \"inälvor är fula men älvor är vackra inuti\" är nog den poetiskaste meningen jag har hört på länge!
2007-12-15

    aandreaVitez
väldigt rak! BRA!
2007-12-12

  Ola Rydberg
Snyggt slutet var starkt
och vackert
2007-12-09

  Louise. J
\"inälvor är fula men älvor är vackra inuti\" - bra skrivet. Verkligen!
2007-12-07

    crapcat
alltså VARFÖR har jag inte kommenterat denna innan?? slutet är så bra bättre BÄST och jag missbrukar versaler men det behövs ju.
förlåt för en aningen flummig so called kommentar.

i alla fall, jag bokmärker. bilden äger.
2007-09-01

    sister band-aid knees
\"inälvor är fula men älvor är vackra inuti.\" the final touch helt enkelt. :)
2007-05-26

  *Camilla*
Den var typ, jätte bra! :)
du är grym
/camilla
2007-05-20

    sister band-aid knees
jag gillar slutet, det ger liksom det där lilla extra. bra skrivet!
2007-04-22

  andreawolf
jajustdetjustdet:
bilden var häftigast på the whole runda klot!
du har målat den?
2007-04-21

  andreawolf
det var längesedan nu jag läste något av dig och förlåt
tusengånger att det inte har blivit av

detta är underbart, som vanligt.
jag tycker om sista raden!
jag tycker att det skulle bli ännu fyndigare om du skrev:

inälvor är fula men älvor är vackra inuti

PUSS
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda