Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den hetaste dusch

Som vattnet från den heta dusch

rinner du längs min kropp, dina händer och din tunga

i cirklar

blandas med allt rinnande

täcker all hud

 mitt ansikte

magen

höfter

lår

och

till sist mina fötter

sluter ögonen

vattnet är så hett

det är imma

på spegeln

inom mig

är allt klart

Du står framför mig

och jag märker inte att

duschen stängs av.....




Fri vers av M
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-04-19 02:27



Bookmark and Share


  stella
Ojoj...hetast tänkbara; du rinner längs min kropp-snyggt!
2007-04-19

  Lindah
Medryckande och härligt enkelt, hettan och längtan
känns faktiskt genom orden!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

M