Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på förfrågan från Mikael Lövkvist


Fångar strömmarna i mina kjortlar

Tillåt mig dansa för din inre syn

Fånga strömmarna i mina kjortlar

Kasta det klippta håret över stupet och se de omvandlas till rödhakar

De sitter på stenmuren och kvittrar den mörkaste hemlighet

"Du lyser när du dansar"




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 08:16



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En absolut strålande dikt, med många nyanser, och djup. Så vackert skrivet, och dansat.
2007-05-27

  Mangal VIP
Spännande och vackert!
2007-05-15

  glittertindra
Vackert och fantasieggande :) texten skapar en film i mitt inre... :) underbart
2007-04-19

  Måna N. Berger
Jag fascineras av mystiken i raderna om det klippta håret över stupet och rödhakarna som sitter på stenmuren. Det är vackert, undflyende och på djupet vilar en glädjefylld stillhet. Bilder manas fram för min inre syn. Njutbart!
2007-04-19

  Cris
Vackra rader.
en känsla av nyskapande
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson