Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sått pumpa på komposten


 

Välkommen du!


  sommar




Fri vers av stronza
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-04-19 13:28



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jisses! Att tre ord kan träffa så rätt! Hoppas att den blir Gigantisk!!!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar