Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kentaur 2



denna kentaur

så varm och grann

nu smugit sig in

under mitt bara skinn

leende vacker

som bara han kan

målar han stjärnor

på min kind

med skapande händer

evig magi

obesudlad kysser han

mitt innersta fri




Fri vers av Elin Sundström
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-04-23 18:22



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Wow, här hettade det till! Klar temperaturhöjning jämfört med första kentaur-dikten. Vågar man hoppas på en uppföljare?

:-* / Ken Taurus
2007-07-10

  Elin.
FinFin, och mycket bra skrivet=)
2007-06-19

  Skosnöret
Vackert och melodiöst. Jag är i en saga!
2007-06-10

    Lindizz
Mycket bra skrivet.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström