Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag menar INTE att jag vill vara någon annan! Det var bara en svenskuppgift jag fick...


Om jag inte vore jag

Om jag inte vore jag
född någon annan stans
varit av ett annat kön

Jag skulle förmodligen inte
Se ut
som jag gör
Bete mig
som jag gör
Uppleva
det jag gjort

Om jag inte vore jag
född någon annan stans
varit av en annan art

Jag skulle förmodligen
Se ut
som någon annan
Bete mig
som någon annan
Uppleva
andra saker




Fri vers av Kakaan
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-04-20 13:00



Bookmark and Share


  Bissen
Enkelt, men sant!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan