Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara en docka längre..




Jag försöker
Jag gör allt du ber om
Ditt ord är min lag

Du behandlar mig likgiltig
Men tror du att det är vad jag vill
Jag är alltid dig underlägsen
Du är \"härskaren\"
Jag vill inte bli behandlad som ett husdjur

Jag har också känslor
Jag kan också skratta och gråta
Alla måste inte hålla med dig jämt
Världen kretsar inte bara runt dig
Varför fattar du inte det?

Jag vill bekänna för dig
Berätta hur jag mår
På sättet du behandlar mig

Skulle jag göra det
Skulle vår vänskap vara över
Du skulle aldrig förstå

Du skulle inte fatta vad du har betytt för mig
Du skulle inte fatta att jag inte såg upp till dig längre

Du skulle bara skaffa dig en ny docka
Sen skulle saken vara ur världen..




Fri vers av mizzW
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW