Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

Finns den kombinatinen av bokstäver
som löser alla mina problem
kan du koden

det gäller bara att ta dessa tjugoåtta
blanda dem på rätt sätt
då är det klart

en slags hemlig formel av symboler
som ska staplas i en rad
sen vet man

om jag kan sätta dem i rätt ordning
kommer du att älska mig då
försvinner min smärta

jag ar provat många av alla kombinationer
vissa tycks vara mer rätt
men ändras något

om a kommer efter k och b efter q
blir jag äntligen frisk då
blir jag rik




Fri vers av Casca
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-04-21 01:36



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
yeap, sen kommer glamouren, stålarna o alla brudarna
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Casca