Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln suger verkligen, men jag kom inte på något bättre.


Vintersporter brukade vara våran grej älskling, men nuförtiden får jag nöja mig med att njuta av vär






Jag kommer ihåg vad du sa,
älskling du sa,
Jag älskar dig
du sa det kommer
vara vi föralltid och
lite till
du vet du,
ljög älskling
du sa att du aldrig skulle
ljuga för mig men du
sa nåt som inte var
sant älskling du,
ljög !



Du,
bröt dina löften också,
älskling, löften som du,
lovade mig
löften ska man hålla,
det har jag ju sagt
hela tiden,
men älskling du
kunde inte hålla,
du kunde bara,
lova och
bryta



Du sa vi
skulle få den bästa
sommaren nånsin
men du ljög igen,
älskling för,
sommaren har inte ens
kommit än och
du är redan borta




Tycker du bättre om
Vintern älskling ?
jag menar,
eftersom du verkade
stanna och frysa ditt
liv i vintras,
medans jag tinade och
hälsade våren
välkommen
Ensam,
älskling fattar du ?
Ensam !
utan dig utan dina
känslor




Älskling det är kallt,
fastän det är vår är det
kallt
jag vill att du ska
värma mig älskling,
jag vill det !
värm mig,
värm mig tills jag
kokar av kärlek
igen älskling,
jag vill bubbla !



Men kommer du hit nu,
älskling så
smälter du nog
du smälter älskling, du
rinner bort
du blir en pöl älskling,
en blöt pöl
fylld med
ångest
jag vet att du har
ångest älskling, jag
vet att du ångrar



Snälla stanna kvar
älskling,
jag vill faktist inte att du ska
bli en droppe i
havet, älskling
stanna
jag har det bättre här för
värmen kommer nog snart,
du behöver inte
koka mig, jag
bubblar ändå,
älskling jag lovar
och jag kan faktist
lova saker för älskling,
jag bryter inte
löften jag
håller dom


Du har det
bättre i Vintern
älskling, du kan inte
vilja ha mig där
också för liksom,
jag kan ju inte ens åka bräda








Fri vers av KallaMigVacker
Läst 583 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-21 18:24



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättebra!! :)
2007-09-26

    Ylv
och jag som tyckte titeln var grym. där ser man. hög ingenkänningsfaktor, skön rytm, härligt upprepande. Nice slutkläm! Helt enkel fin läsupplevelse.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker