Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Fred. Söderlind


mina färger

kära

de färger du
bar den dagen
blev mina

så länge minnet
av förälskelsen
bestod




Fri vers av Anders P VIP
Läst 773 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 12:00



Bookmark and Share


  aol
skimrande vackert
2010-08-11

  Söder
Kul att kunna inspirera till en finstämd och kärleksfull dikt :) Gillar den...
2007-04-22

    Erika H
vackert...
färger som skimrar långt efter
så vackert
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP