Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget har varit riktigt likadant.


regniga dar.



sen du lämnade mig
så har himlen varit grå
och regnet smittar av sig

jag önskar du var här

för febern närmar sig
och jag fryser mer än vanligt
jag skakar av köld
regnet tar sig liksom in genom fönstret

och det känns som att vänta i regnet
varje centimeter blir snabbt våt
och du verkar aldrig komma

jag behöver din värme
din kropp brevid min
att skydda mig från regnet
och från all den här kylan



snälla kom hem till mig och gör allt bra igen, älskling






Fri vers av ms jessicaever
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:40



Bookmark and Share


    Noyle
ska jag vara ärlig, ämnet är SÅÅ använt-förut, mne du skriver riktigt bra. fin regnkänsla.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever