Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skillanden mellan fans och äkta beundrarinnor


JAG VILL TA NER DIG TILL MIN NIVÅ, STJÄRNA LILLA



de
älskar dig
för den
beundran
du väcker hos
världen


gör de allt
som de
inte borde göra

de gör allt
så naket
ovackert
och skämmande

att du
inte kan gör annat
än att spela med

för du är så
snäll igenom
hjärta och själ

att du inte förmår
visa dem hur fel
de gör

du
känner deras fel
som dina

ledan
gör dig ljudlös

världen
mister en stjärna


jag
beundrar dig
för att du
väcker beundran
hos dig själv

ge mig din leda
och
jag
gör dig full
med liv igen

låt livet
leka med oss en stund
i lyckans trädgård

du gör dig lycklig
och drar med mig

utan ord
handlingar
brev
bilder


du smälter mig
i din själ


den av liv brinnande stjärna
kommer evigt
hålla världen
över horisonten

aldrig har
någonting
existerat
så länge
som mitt
minne
av dig

sötnos




Fri vers av piräjs
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-04-22 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piräjs