Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är för kort för att älta


Fucking jävla repeat

Jag är så trött
för trött för att orka
Jag är så rädd
för rädd för att känna efter

Jag blir slut av att tänka ,
död inuti av att älta

jag går runt med
en känsla av att köttbitar
slits
från benet


Jag är så över dig
vill aldrig se dig igen
aldrig aldrig aldrig...
FAN, ALDRIG!

Mitt bröst är så tungt
jag kan inte andas
får ingen sömn
kan inte le
... jag har inget kvar

Det värker i mitt inre
av saknad till dig
fan jag älskar dig
nej... jag hatar dig

Jag är så förvirrad
jag snurrar runt i en tornado
får ont av att titta på ditt foto
tårar i ögonen av ditt namn
bara vetskapen om din existens
fantiserar ibland om vad du gör nu
... vad du tänker om mig

Jag är så förbannad
på dig, på livet, på orättvisor
för att jag går på repeat

jag går på fucking jävla repeat.





Övriga genrer av Daniela Linder
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-22 23:04



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Repeat är inte roligt!
Inte roligt alls!
Den här texten känns!
2007-05-05

  Havsjungfrun
aj..ja fucking repeat...du är inte den enda som gör det..=)..kram
2007-04-23

  Jer
Jepp, det gör du.
Jepp, det gör jag.

\"död inuti av att älta\"


2007-04-22

  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder