Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från Bruno K. Öijers "Väg bort"


Jag är inte en av er

 

som en fisk på land:

jag hör inte hemma här -

går min egen väg




Bunden vers (Haiku) av eatinginside
Läst 630 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-23 14:41



Bookmark and Share


  Just Emotions
känns väl igen.. bravo!!
2007-12-02

  Thurizas
inte bara som en fisk på land,utan som en struts under ytan?

vart har du tagit vägen? jag saknar dina texter!!

*kramar*
2007-06-25

    *~ EYES ~*
Det är precis då man hör hemma här, tycker jag. Utan egen väg och utveckling - ingen evolution.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside