Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar <3

Han gör mej så fuckings käär.
Jag älskar denna poojjjkk så jävla möö .
Det går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar deeeej bbaby(L)




Övriga genrer av Kaxig
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-04-23 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig