Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit nåt deppigt på väldigt länge


Fri horisont


Natten bli ljusare och ljusare
För varje dygn som går
Hoppet återvänder sakta

Våren tittar sig yrvaket omkring
Gäspar, sträcker på sig
En knopp slår ut

Ingen minns längre det gamla
Vad som hände förra året
När vårkänslorna slog fel

Skrubbsår på knäna och
Glass utomhus
Som om vintern aldrig hade funnits

Och kanske
Blir livet ännu lite ljusare
Den här sommaren




Fri vers av Lithia
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-04-23 20:02



Bookmark and Share


  Max T
Det är svårt att beskriva sommar/våränslor bättre än så här, verkligen...
2007-04-25

  Elionwy
Den är jätte fin och jag tror du har lyckats sätta ord på den där känslan som tar över mig varje vår. Skulle precis välja en favorit rad men märkte att varje vers gnistrar på sitt egna sätt. Det går inte att välja^^
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia