Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne är värt att spara...


Förra sommaren...

Dans

I en yster indiandans
Tog jag en ny chans
Att fylla på energidepån
Ända ut i yttersta tån

Trummans dunk
Fick oss i en jämn lunk
Chakrornas snurr
Rysningar gav brrr…brrr

Livets alla ok
Kastades av så man blev som en tok
Glimrande kaskader av energier
Nu kommer nya tider

När ursprungsbefolkningar lyfts fram
Deras energier tappar allt damm
Med hjälp av fjädrar
Som inte är från tjädrar

Rytmer pulserar med kraft
Människan måste stå sitt kast
Hjälpa varandra
I kärlekens anda

En yster lek
Utan smek
Hoppa och skutta
Oj, var det nån som prutta

Sen en rening
I en salig förening
Salvians dofter ryker
Omkring oss slingorna dyker

Uppåt, nedåt och runt
Oj vad de flyktar tunt
Blommor, träd och hav
Visst vi är i naturens nav

Eldflammor på himlen böljar
Solen sig neråt möljar
Trädkolen gnistrar i kapp
Snart måste vi ge tappt

Sitter på stenen och myser
Ännu ej så kallt att vi fryser
Havets vågor ner sig lugnar
Sakta framåt de gungar

Lena 5/9-06




Fri vers av Solgladje
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-04-23 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje