Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas där.

Du ska veta att även om jag älskar dig
så kommer jag inte alltid finnas där för dig.

Även om du alltid ler mot mig varje gång som jag ser på dig.

För nej jag komer inte alltid finnas där för dig.
Jag räcker inte till, nej nästan inte till mig själv.
Så nu får du lyssna och förstå,
jag kommer inte alltid finnas där för oss två.




Fri vers av Rainchild
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 16:09



Bookmark and Share


  aol
såjättebra skivet
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild