Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öhm inte mitt bästa direkt men jag måste bara skriva av mig lite.


Dåtid

Du är rädd för att ramla.
Allt eller inget säger de
Men det enda du är
är rädd för att falla.

Måste simma högst
måste komma först
inteinteinte drunkna
och om du någon gång sjunker
fejka så att någon räddar dig
och tryck ner mig under ytan
sen
igen
Skratta så det bubblar
Fejka

Du är rädd för att ramla.
Allt eller inget säger de
De säger att du inte kan
vara som oss andra
Men vet du

jag är den enda som minns

Dåtid när du höll min hand
när du sa vad som fanns
bakom hörnet

hur ska jag nu veta
om det står en galning med kniv
bakom hörnet
hur ska jag veta
om jag inte har dig?




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-04-24 19:51



Bookmark and Share


  joss
ja man måste vara på sin vakt när man har förlorat sin säkerhet. jag förstår känslan och jag måste säga att första stycket är så j*vla bra.

\"Du är rädd för att ramla.
Allt eller inget säger de
Men det enda du är
är rädd för att falla.\"

Men det enda du är, är rädd för att falla.
Den meningen är jag totalt förälskad i, helt bara.. brabrabra!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda