Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslor

penisvarelser
drar förbi, lämnar dofter efter sig
varje doft är ett minne av något overkligt
en svepning som får dig att falla




Fri vers av Mimmilainen
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saven stiger. Och brister. Våren kommer.
2022-12-14

  Scalebag
Ja, odören av hudgurka kan stundom förefalla alltför pikant.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen