Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag inte kom i tid...

Jag springer så fort jag kan
För att komma i tid.

Jag stannar inte för någonting för jag vet inte hur länge du lever.

Jag springer så fort jag bara orkar.

Det värker i mina ben
Jag vet inte längre om jag kommer orka hela vägen,

Jag faller ner på marken
För jag orkar inte springa mer,

Jag ser dig framför mig…
Du kämpar för att försöka att hålla dig vid liv.

Jag reser mig upp igen fast mina ben inte orkar bära upp mig,

Jag börjar springa igen..

Jag ser dig ligga på gatan alldeles blodig
Du ser så rädd ut..

Jag sätter mig ner på knä bredvid dig och du säger till mig

- Jag orkar inte längre att hålla mig kvar här på jorden men en sak ska du veta.. jag kommer alltid att finnas hos dig
Jag ser på dig och säger
- förlåt mig.. förlåt för att jag inte kom i tid.. jag älskar dig

Jag ser dig stänga igen ögonen och dina sista andetag du tar
Nu finns du inte kvar på jorden längre
Men du kommer alltid att finnas hos mig
Det vet jag…




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-26 16:42



Bookmark and Share


  harriet
jätte fin, men sorglig text.
Speciell, och jätte bra skriven.
2007-10-06

    Niki
fullkomligt nära
den berör ända in i själen
stark och sorglig
griper tag

mycket bra
2007-05-02

  ia VIP
du bjuder in oss läsare
till ditt hjärta
dessa ord
de är så mycket sorg
så mycket känslor
tack för att du låter oss andra ta del
2007-04-27

  devilsangel
Sorglig, stark, underbar!!
2007-04-26

  Gunilla Karlsson
åh vad denna dikt rörde vid mitt hjärta....
2007-04-26

  Fridha
ja.. det är lite jobbigt när man inte kommer i tid... jag älskar den skit bra dikt
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel