Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinerna

 

Den lilla flickan

                                    hör

ord utan betydelse, ljud som saknar mening

 

Apelsiner

igenkännandets glädje

får en men vill ha två

 

- Due taske, due taske

 

- Usch vad säger barnet, så fula ord, fy!

 

Hårda röster, arga ord

ord utan betydelse, ljud som saknar mening

 

Världen som nyss

var fylld av varma röster

sol och hav och söta apelsiner

                                                                        världen plötslig obegriplig

 

Den gamla kvinnan

                                    minns

en apelsin i fickan, en ficka för alltid

                                                                                                            tom




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-04-25 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP