Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs mellan raderna


älskling älskling älskling vad jag hatar kärlek


jag klarar mig
inte utan dig

jag överlever
inte en dag till utan dig

jag ärolycklig nu
för jag har tappat dig, min lycka

jag ler alltid
när jag kommer ihåg det vi hade

älskling, jag har nog aldrig saknat dig
så mycket
som jag saknar dig nu




Fri vers av piräjs
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-04-25 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piräjs