Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ängel - 1



Kan inte se


Kan inte andas


Kan inte tänka klart


Kan inte höra något, bara mina egna hjärtslag


Känner inte marken under mig


Rädd för att falla


Ängel, jag vet att jag har sjasat bort dig


Men nu behöver jag dig mer än någonsin


Rädda mig från mig själv





Fri vers av mizzW
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-04-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW