Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel - 2



Gloria

Vingar

Klädd i vitt

En utsträckt hand

Han kom tillbaka

Tillbaka till mig

Min ängel

Nu kan jag vara

Lycklig igen

Trodde inte jag skulle

Sakna dig så

Men du betyder

Allt för mig

Visar mig vägen

Hjälper mig

Älskar mig


Och jag älskar dig min ängel
Lämna mig aldrig igen..




Fri vers av mizzW
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 17:52



Bookmark and Share


    Filurix
Vacker... Gissar jag rätt när jag tror att den är tillägnad en särskild person? ;)

Känner så väl igen mig i det här; var gång jag är ifrån min egen flicka är livet inte lika lätt, dagen inte lika ljus...
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mizzW